sâmbătă, 14 martie 2015

GRAVIOLA ,FRUCTUL MINUNE

Pentru obţinerea Juice-ului 100% pur , fructele sunt recoltate manual, selectate cu atenţie, spălate, curăţate prin peeling, eliminarea tulpinii şi bazei. Din acestea se obţine prin sfărâmare şi amestecare o pastă care urmează a fi răcită şi îmbuteliată pasteorizat şi aseptic.Aşadar, unul din cele mai căutate fructe din lume , vine în cea mai naturală formă pentru a-i păstra proprietăţile: Graviola Juice.

Utilizarea recomandată

Cât consumam?
De iau 20 până la 30 ml, de două sau trei ori pe zi, preferabil nu pe stomacul gol.
Deoarece este un suc din fruct exotic destul de gros ca textura – aproape piure, poate fi digerat mai greu de către persoanele cu un stomac mai sensibil. Este mai bine sa construiţi treptat doza.
Cum consumăm?
Graviola se poate consuma şi în formula diluată, cu un suc de fructe non-indulcit cum este sucul de ananas, cu care se combină foarte bine.
Pe ce perioadă?
Odată ce deschideţi sticla, pastraţi-o la frigider şi consumaţi-o de preferat în termen de maxim 5 zile.
Stocarea: într-un loc întunecat și răcoros, temperatura recomandată <18 c="" p="">
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricației (sub depozitare propriu-zisă)
Substantele active identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic. Substantele active s-au dovedit a fi de pana la 10.000 de ori mai puternice in incetinirea cresterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament frecvent utilizat in chimioterapie! Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase!
Proprietăți și acțiuni ale sucului de GRAVIOLA: antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug.
Efectul acestor suplimente se vede, de obicei, în timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor care se află în fazele terminale, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.
Efectele benefice ale extractului pur de Graviola sunt multiple:
  •  inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic;
  •  inhibă creșterea celulelor tumorale;
  •  activitate citostatică la celulele de cancer;
  •  activitate antibacterială;
  •  activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;
  •  activitate antidepresivă;
  •  activitate antiparazitară;
  • calmează durerile;
  • activitate anti-malarie.

  • Graviola Juice 100 % puree - 500ml
    • Sanatate din 'farmacia' naturii
    • Este un suc/piuree pur 100% din fructe Graviola proaspete și coapte.
    • Pentru obtinerea Juice-ului 100% pur , fructele sunt recoltate manual, selectate cu atentie, spălate, curatate prin peeling, eliminarea tulpinii si bazei. Din acestea se obtine prin sfaramare si amestecare  o pasta care urmeaza a fi răcita si imbuteliata pasteorizat si aseptic.
    Pret
    130.00 RON
    Pret recomandat
    169.00 RON
    Puncte: 94
    Cod produs: 3003

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu